• Emilie Storm Petersen (1)
    Foredragsholder, træner, psykomotoriker og indehaver af Joyful Living.   Emilie forstår at skabe energi gennem hendes oprigtige engagement. Hendes smilende væsen og positive sind er smittende og motiverende. Hun leverer et oplevelsesorienteret foredrag hvor deltagerne inddrages og alle får noget de kan arbejde videre med til at skabe mere energi, større livsglæde og forebygge stress i deres liv.   Hjemmeside www.joyfulliving.nu

Frederiksminde "Michelin-restaurant" og byvandring i Præstø

Frederiksminde "Michelin-restaurant" og byvandring i Præstø.

Oplev smukke og anmelderroste Hotel Frederiksminde og hør om Præstøs historie omkring Frederiksminde.  Hotel Frederiksminde er et hotel, der ligger på et gammelt klosterområde i Præstø, Sydsjælland. Klosteret var et Antonitterkloster, som blev opført i 1470 og nedrevet i 1563. Pladsen blev efterfølgende brugt til dragonkasserne, og i slutningen af 1800-tallet var kroen ejet af Håndværker- og Borgerforeningen i byen. De manglede et sted, hvor byens borgere kunne samles. Derfor opførte foreningen hotellet, som man kender det i dag. Bygningen fik navnet Hotel Frederiksminde efter en buste af Kong Frederik VII, som var blevet opstillet i anlægget to år tidligere.  I 2010 kom Jonas Mikkelsen til hotellet som køkkenchef. Hotel Frederiksminde har siden modtaget topanmeldelser med 6 hjerter i Politiken af Helle Brønnum Carlsen i 2011, 6 stjerner i Berlingske i 2011 af Søren Frank samt 6 stjerner af Ole Troelsø i Børsen.  I 2015 vandt Hotel Frederiksminde ”Årets Bo og Spis” i Den danske Spiseguide. Hotellet var desuden nomineret i kategorien ”Årets Restaurant” i samme guide. Samme år kårede White Guide desuden Hotel Frederiksminde som den 11. bedste restaurant i Danmark i kategorien ”International Mesterklasse”. I februar 2016 modtog restauranten på Frederiksminde sin første stjerne i Michelinguiden, hvilket den forsvarede i 2017, 2018 og 2019.


Vi starter med en guidet byvandring i Præstø omkring Frederiksminde.

Derefter besøger vi Hotel Frederiksminde, hvor vi kommer helt tæt på og bliver vist rundt og ser værelserne og hører hvordan det er at være en Michelin stjerne restaurant i Danmark.

Så nyder vi 2 stykker helt specielle stykker smørrebrød i den smukke "michelin-restaurant".

Tidsplan:

Kl. 10 - 11 guidet rundvisning i Præstø

kl. 11.30 fortælling hos Hotel Frederiksminde

kl. 12 - ca. 13.30 smørrebrød hos Hotel Frederiksminde

I prisen er inkl. 2 stykker smørrebrød ekskl. drikkevarer.

Nummer
192909 - Frederiksminde "Michelin-restaurant" og byvandring i Præstø
Første mødegang
fredag den 04.10.19 kl. 10:00 - 13:30
Undervisere
Adresse

Receptionen ved indgangen, Klostermarken 8, 4720 Præstø

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 355,00
fredag den 04.10.19

Kl. 10:00 - 13:30

Med Emilie Storm Petersen

Klostermarken 8, 4720 (Receptionen ved indgangen)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom